RRETH NESH
3530e006d5ab6083b24a1cf19ffa4075-divider-ornament-1-by-vexels
asdo

Bomira sh.p.k është një kompani tregtare e e themeluar si një biznes familjar në vitin 1994 me seli ne Ura Vajgurore, Berat. Në aktivitetin bazë të saj ka importin e vajit te lulediellit nga Bullgaria dhe ambalazhimin e tij. Firma ze rreth 30% të tregut vendas. Operacionet e kompanisë mbulojnë importimin, paketimin dhe shpërndarjen e vajit dhe sheqerit në të gjithë Shqipërinë. Te gjitha produktet jane nen marken Bomira dhe jane te mire vendosura në treg, falë cilesise se produkteve...

Vite te sukseshem ne treg

0

Punetore

0

Partnere Strategjik

0

Prodhim ton ne muaj

0
ME TE REJAT
Behu partneri yne
partner

Partneritet i qendrueshem

individual

Qasje individuale

control

Kualitet i kontrolluar

certificate

Certifikata nderkombetare

logistik

Logjistikë optimale

Na Kontaktoni

Dergo